Politikere tar brettbølgen, skriver Kommunal rapport.

«Nettbrett var løsningen som fikk kommune-Norge til å kaste papiret. I løpet av 2012 vil rundt halvparten av kommunestyrene ha gått over til nettbrett viser vår undersøkelse. Kragerø og Lunner er i gang.»

Dette stod å lese i Kommunal-rapport torsdag 26. januar. Kommunal-rapport har besøkt de to kommunene. Om Lunner stod det bla. følgende:

«I Lunner kommune innførte de nettbrett etter valget. Alle politikerne er på brett, og alle innkallinger og dokumenter kommer itl brettet. Forslag som skal leveres i løpet av møtet skrives via brettet, og kommer opp på en stor skjerm så alle kan se det. Avstemningen foregår også elektronisk, og resultatet vises på den store skjermen. Foredrag eller innlegg som vises som PowerPoint, kan lastes ned på brettene.»

«Det er ikke nødvendig å velge dyre løsninger. Nettbrett og litt programvare er alt du trenger.» Denne siden handler om denne løsningen, og hvordan du kan gjøre det til kommunens egen løsning. Som i Kragerø har Lunner lagd en løsning som vi eier selv, og kan. Det gjør at vi har kompetanse til å håndtere den daglige driften. Samtidig må vi være nysgjerrig på hva andre gjør. Gi oss derfor gjerne tilbakemeldinger på våre løsninger!

Om ipolitiker

En delingsplattform for politikeres bruk av digitale hjelpemidler og likeverdig tilgang til sosiale medier slik det er løst og praktisert i Lunner kommune
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s